SZOLGÁLTATÁSOK

ÁLMAID OTTHONA

Elkezdődött a nagybetűs Élet és tervezed, hogy lakást/házat építesz, veszel, felújítasz? Tudd meg, milyen lehetőségeid vannak, legyen szó lakáshitelről, CSOK-ról, babaváró hitelről, vállalkozói hitelekről. Körbe vezetünk a lakásbiztosítások piacán és a személyi kölcsönök között is.

GYERMEKED BIZTOS JÖVŐJE

Sok kicsi sokra megy, avagy alapozd meg gyermeked jövőjét, tanulmányait. Egy gyermek elindítása a jövedelmező karrier útján igen költséges tud lenni. Az egyetemi és a friss diplomás élet is küzdelmes, sok anyagi teherrel jár. Készen állsz ezekre a költségekre? Gondolkodj hosszú távon!

– különórák
– tankönyvek
– egyetemi tandíj
– nyelvvizsga tanfolyamok
– albérlet
– kollégium

– benzinköltség
– tömegközlekedési költségek
– megélhetés
– laptop
– mobiltelefon
– autó

Tudd meg, milyen megtakarításokkal lehetséges gondoskodni gyermeked támogatásáról. Megmutatjuk, hogy mely lehetőségekkel jársz a legjobban. Segítünk kiszámolni, hogy mikor és mennyi pénzre lesz szükséged.

MAGÁNORVOSI ELLÁTÁSOK FILLÉREKÉRT

A magyarországi egészségügyi rendszer állapota közismert. Dőlj hátra és érezd magad biztonságban, tudva, hogy ha bármilyen jellegű egészségügyi problémád adódik, azonnal magánorvosi ellátásban részesülsz a legjobb szakemberek kezei között. Havi pár ezer forint befizetésével Te is részesülhetsz a felső tízezer kiváltságaiból.

– 0-24 elérhető telefonos orvosi konzultáció
– Magánorvosi járóbeteg ellátás
– Egynapos sebészet
– Egynapos műtéti térítés
– Másod szakvélemény nemzetközileg elismert orvosoktól
– Magas színvonalú diagnosztika (labor, CT, MR/MRI, PET-CT)

Mindez a legmodernebb vizsgálati eszközökkel, elegáns privát rendelőkben és a legszakképzettebb orvosokkal városszerte.

SZERETTEID BIZTONSÁGA

Életbiztosítást kötni felelősségteljes döntés. Pénzügyi biztonságot nyújt az élet kiszámíthatatlan fordulataiban is. Egy váratlan tragédia következtében családja megélhetése, a hiteltörlesztés, vagy akár vállalkozása gazdasági helyzete is veszélybe kerülhet. Ebben nyújt anyagi támogatást a kockázati életbiztosítás.

KEDVEZŐBB PÉNZÜGYI HELYZET

Használd ki az adókedvezményeket és az állami támogatásokat. Tudtad, hogy a befizetett adódból akár 280.000 Ft-ot is vissza tudsz igényelni? A kérdés csak az, hogyan!
– 150.000 Ft-ot egészségügyi kiadások után
– 130.000 Ft-ot nyugdíj megtakarítás után
– lakáshitel törlesztésére igénybe vehető adókedvezmények esetén több millió forintot is lehet spórolni
– gyermek előtakarékossági számlák mellé 10% állami támogatást kaphatsz

Ha kellően tisztában vagy ezekkel a támogatásokkal, éves szinten több száz ezer forintot is spórolhatsz. Miért ne élnél ilyen lehetőségekkel? Keresd fel a Tegyél érte csapatát!

GONDTALAN NYUGDÍJAS ÉVEK

Tegyél félre csupán havi pár ezer forintot és idős korodban a jól megszokott, kényelmes életszínvonalon élhetsz. Ki ne szeretne gondtalan nyugdíjas éveket? Utazgatni a világban, a hobbijának élni és az unokákkal lenni nap, mint nap. Elkezdtél már erre félre rakni? Lesz elegendő pénzed ezt biztosítani? Ne felejtsd el: ezek is kiadások! Az állami nyugdíjak nem fogják fedezni időskori kedvteléseid, megszokott életszínvonalad. Gondolj az előtakarékosságra!

OTTHON, BIZTONSÁGBAN

Védd meg otthonod és ingóságaid! Senki sem feltételezi, hogy vele megtörténhet, de a betöréses lopás és a természeti katasztrófa váratlan szerencsétlenségek, bárkivel, bármikor megtörténhetnek és nem mindegy mit, mennyit kapsz a biztosítótól.
Legyen neked is egy jó lakásbiztosításod.

– tűz
– fakidőlés
– felhőszakadás
– villámcsapás
– jégverés
– árvíz
– földcsuszamlás

– betöréses lopás, vandalizmus
– robbantás
– csőtörés
– robbanás
– üvegtörés
– idegen jármű ütközése

Egy lakásbiztosítás védi otthonát és benne minden ingóságát.
Ne bízza a véletlenre!

TEGYÉL FÉLRE MÉG TÖBB PÉNZT!

Védd meg otthonod és ingóságaid! Senki sem feltételezi, hogy vele megtörténhet, de a betöréses lopás és a természeti katasztrófa váratlan szerencsétlenségek, bárkivel, bármikor megtörténhetnek és nem mindegy mit, mennyit kapsz a biztosítótól.
Legyen neked is egy jó lakásbiztosításod.