Nyugdíj-előtakarékosság
Ki ne szeretne gondtalan nyugdíjas éveket? Utazgatni a világban, a hobbijának élni és az unokákkal lenni nap, mint nap. Elkezdett erre félre rakni? Lesz elegendő pénze ezt biztosítani? Ne felejtse el: ezek is kiadások! Az állami nyugdíjak nem fogják fedezni időskori kedvteléseit, megszokott életszínvonalát. Gondoljon az előtakarékosságra!
Segítünk kiválasztani a legjobb nyugdíj célú megtakarítást!
Több száz, államilag támogatott nyugdíj-előtakarékossági lehetőség – válasszon egyénre szabott megtakarítást!
Ne veszítse el életszínvonalát, ne szűkölködjön nyugdíjas éveiben! Időskori kiadásai is magasak lesznek, legyen miből fedezni őket:
egészségügyi ellátás
gyógyszerek
hobbik
gyerekek támogatása
Ezeket saját megtakarítás nélkül, csak az állami nyugdíjból nem fogja tudni kifizetni. Tudta? Magyarországon az átlagnyugdíjak 40%-kal alacsonyabbak, mint az átlagbérek!
Legyen része az állami támogatásból: a nyugdíj-előtakarékosság éves befizetésének 20%-át visszakaphatja az SZJA-ból! Ez 280.000 Ft is lehet évente!
Legyen tudatos, gondoljon a jövőjére! Alapozza meg pénzügyileg a kényelmes, gondtalan nyugdíjas éveket, amiről mindig is álmodott! Ezek most kis összegek a mostani fizetéséből, de nagy összegek idős korára!

Nyugdíjbiztosítás

Előnyei:
Hátrányai:
Önkéntes nyugdijpénztár
Előnyei:
Hátrányai:
Nyugdíj előtakarékossági
Előnyei:
Hátrányai:
Miért minket, független pénzügyi tanácsadókat válasszon?
BIZTOS OSZTRÁK HÁTTÉR
A Money&More mögött a bécsi székhelyű Vienna Insurance Group (VIG), Közép-és Kelet Európa egyik legnagyobb biztosítói cégcsoportja áll.
A LEGJOBBAT AJÁNLJUK
Teljes körű termékpalettánk minden élethelyzetre kínál megoldást, mindenkinek a legjobbat. A legjobb pénzintézetekkel és biztosítókkal állunk kapcsolatban, valamint valóban teljes körű pénzügyi tervezést tudunk nyújtani ügyfeleinknek.
BIZTOS OSZTRÁK HÁTTÉR
Egy adott élethelyzetben több jó pénzügyi megoldás is lehetséges. Sokszínű és válogatott termékpalettáról vagyunk képesek pénzügyi igényeire megoldást ajánlani.
Díjmentes és független pénzügyi tanácsadást kínálunk. Jelentkezzen most!
Segítünk Önnek, számíthat ránk! Megkeressük az Önnek legkedvezőbb megtakarításokat.
[quform id=”6″ name=”altalanosurlap”]