Gyerekbiztosítás
Hogyan tudja támogatni gyermeke életkezdését?
Nézzen körbe gyermek célú megtakarításaink között és segítünk megtalálni a leghasznosabbat.
Egy gyermek elindítása a jövedelmező karrier útján igen költséges tud lenni. Az egyetemi és a friss diplomás élet is küzdelmes, sok anyagi teherrel jár. Készen áll ezekre a költségekre? Gondolkodjon hosszú távon!
Ismerje meg az egészségbiztosítási lehetőségeket:
Összegfinanszírozó egészségbiztosítás

A régi betegbiztosítást nevezzük napjainkban összegfinanszírozó egészségbiztosításnak. Megkötésével nem egészségügyi szolgáltatások igénybevételére, hanem egy konkrét térítési összeg kifizetésére szerződik. Ez azt jelenti, hogy a biztosító egy szabadon felhasználható összeget garantál kórházi, műtéti, gyógyulási támogatásra.

Banki gyermek-megtakarítási számlák

Ez egy hagyományos, kiskorúak számára nyitható bankszámla. Bármikor, bármekkora összegben lehet rá pénzt befizetni és bármikor ki is lehet venni azt. Alapvetően ez egy hagyományos bankszámla, hosszú távú megtakarításra nem a legalkalmasabb eszköz, inkább rövid távon vagy egyéb gyermekcélú megtakarítás mellé ajánljuk. Alkalmas lehet a felelős pénzgazdálkodás megtanítására, amennyiben a havi zsebpénz ide érkezik. A kamatok általában alacsonyak és ennél a megoldásnál a kamatadóval is számolni kell.

Biztosítói gyermek megtakarítási programok
Hosszú távú, 10-15 éves befektetés, mely piaci alapon működik. A biztosító portfóliókezelői állítják össze a befektetési profilok tartalmát, melyekből mindenki találhat a céljainak megfelelőt. Az összegyűlt pénz kamatadó-mentes és szabadon felhasználható. A gyermekvédelmi opció garantálja, hogy a szülő halála esetén a biztosító kifizeti azt a hátralévő megtakarítási összeget, amit a szerződés rögzít.
Tartós Befektetési Számla
A TBF nem egy folyamatos, havi szintű megtakarítás. Csak az első évben van lehetőség befizetésre, ami minden esetben december 31-én zárul. Ezután pénzbefizetésre nincs lehetőség. Vagyis ez azoknak jó, akik már induláskor jelentős tőkével rendelkeznek. A befizetett pénzen ezután értékpapírokat (pl. állampapír, részvény, kötvény) lehet vásárolni. Mivel ez egy értékpapírszámla, azoknak ajánljuk, akik megfelelő pénzügyi ismeretekkel rendelkeznek és képesek a hozamok eléréséhez a befektetéseket önállóan kell kezelni. Ehhez komoly szakértelem szükséges. Nagy előnye, hogy 3 év után adókedvezményt írnak jóvá és 5 év elteltével teljes adómentességet élvez a számlavezetés.
Miért minket, független pénzügyi tanácsadókat válasszon?
BIZTOS OSZTRÁK HÁTTÉR
A Money&More mögött a bécsi székhelyű Vienna Insurance Group (VIG), Közép-és Kelet Európa egyik legnagyobb biztosítói cégcsoportja áll.
A LEGJOBBAT AJÁNLJUK
Teljes körű termékpalettánk minden élethelyzetre kínál megoldást, mindenkinek a legjobbat. A legjobb pénzintézetekkel és biztosítókkal állunk kapcsolatban, valamint valóban teljes körű pénzügyi tervezést tudunk nyújtani ügyfeleinknek.
BIZTOS OSZTRÁK HÁTTÉR
Egy adott élethelyzetben több jó pénzügyi megoldás is lehetséges. Sokszínű és válogatott termékpalettáról vagyunk képesek pénzügyi igényeire megoldást ajánlani.
Díjmentes és független pénzügyi tanácsadást kínálunk. Jelentkezzen most!
Segítünk Önnek, számíthat ránk! Megkeressük az Önnek legkedvezőbb megtakarításokat.