ÉletbiztosÍtás

Ne bízza a véletlenre, készüljön fel a váratlan kockázatokra! Biztosítsa be Ön és családja életét!
Egy életbiztosítás hiánya komoly katasztrófába sodorhatja bárki, akár egy egész család életét. Egy balesetnek nem csak kórházi és gyógyulási költségei vannak. Egy szülő esetében teljes jövedelemkiesést jelenthet a kezelés ideje alatt. Veszélybe kerülhet a család megélhetése, a lakáshitel-törlesztés, a gyermekek jövője… Vállalja ezt a kockázatot?
A család és saját élete épsége felelősséggel jár. Ez nem kidobott pénz. Ez biztonságot nyújt.
Kockázati életbiztosítások csoportosítása
Életbiztosítás
Baleseti vagy más egyéb okból történő halál, illetve bizonyos fokú rokkantság esetén kártérítést fizet a biztosító a család számára egy kisebb összegű havidíjért cserébe.

Egészségbiztosítás

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás a szerződésben rögzített értékhatárig megszervezi és kifizeti a biztosított egészségmegőrzéséhez és gyógyulásához szükséges szolgáltatásokat. A betegbiztosítással ellentétben nem a biztosítottnak, hanem az egészségügyi ellátásszervezőnek fizeti ki a térítési összeget.

Betegbiztosítás

Szabadon felhasználható összeget fizet bizonyos megbetegedések esetén, illetve ha a biztosított kórházba kerül vagy műtéten esik át. Az egészségügyi ellátás megszervezésével nem foglalkozik, ezért összegfinanszírozó egészségbiztosításként is ismert.

Balesetbiztosítás

Baleseti sérülés (vagy baleseti halál) miatt kártérítést fizet a biztosító egy kisebb összegű havidíjért cserébe, ami segíthet az anyagi veszteség kompenzálásában, hozzájárulva ezzel a gondtalanabb felépüléshez.
Miért minket, független pénzügyi tanácsadókat válasszon?
BIZTOS OSZTRÁK HÁTTÉR
A Money&More mögött a bécsi székhelyű Vienna Insurance Group (VIG), Közép-és Kelet Európa egyik legnagyobb biztosítói cégcsoportja áll.
A LEGJOBBAT AJÁNLJUK
Teljes körű termékpalettánk minden élethelyzetre kínál megoldást, mindenkinek a legjobbat. A legjobb pénzintézetekkel és biztosítókkal állunk kapcsolatban, valamint valóban teljes körű pénzügyi tervezést tudunk nyújtani ügyfeleinknek.
BIZTOS OSZTRÁK HÁTTÉR
Egy adott élethelyzetben több jó pénzügyi megoldás is lehetséges. Sokszínű és válogatott termékpalettáról vagyunk képesek pénzügyi igényeire megoldást ajánlani.
Díjmentes és független pénzügyi tanácsadást kínálunk. Jelentkezzen most!

Segítünk Önnek, számíthat ránk! Megkeressük az Önnek legkedvezőbb megtakarításokat.

[quform id=”6″ name=”altalanosurlap”]