EgészségbiztosÍtás

Magánorvosi ellátást szeretne? Kössön egészségbiztosítást és felejtse el a több hónapos várólistákat, a bizonytalan ellátást!
Havi pár ezer forint befizetésével prémium és több millió forintba kerülő egészségügyi szolgáltatásokat is igénybe vehet. Az egészségbiztosításhoz olyan juttatások járnak, mint
72 órán belüli időpont
elegáns környezet a legmodernebb vizsgálati eszközökkel
magas színvonalú ellátás és kiemelten szakképzett orvosok
teljeskörű egészségügyi vizsgálat egy helyen
Egészségbiztosítással az orvoshoz járás nem nyűg többé! Kezeltesse magát azonnal, hatékonyan, kedves orvosok és ápolók körében! Nem kell várólistákon várakoznia hónapokig, hogy aztán bizonytalan kezelésekhez jusson omladozó, koszos közintézményekben.
Ismerje meg az egészségbiztosítási lehetőségeket:
Összegfinanszírozó egészségbiztosítás
A régi betegbiztosítást nevezzük napjainkban összegfinanszírozó egészségbiztosításnak. Megkötésével nem egészségügyi szolgáltatások igénybevételére, hanem egy konkrét térítési összeg kifizetésére szerződik. Ez azt jelenti, hogy a biztosító egy szabadon felhasználható összeget garantál kórházi, műtéti, gyógyulási támogatásra:

Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás

Nagy előnye ennek a biztosításnak, hogy a szerződésben rögzített értékhatárig a biztosító vállalja a biztosított egészségmegőrzéséhez és gyógyulásához szükséges kezelések megszervezését panasz esetén. Itt nem térítési összegre, hanem konkrét egészségügyi szolgáltatások igénybevételére lehet szerződni. A biztosító ezáltal nem Önnek fizeti ki a térítés összegét, hanem az ellátásszervezőnek utalja közvetlenül. Igénybe vehető szolgáltatások:
Nagyjából mekkora összegű befizetés szükséges ilyen egészségbiztosítások igénybevételéhez?
A biztosítás kiszámítása során figyelembe vesszük az életkort, egészségügyi állapotot, életmódbeli és életviteli szokásokat, a foglalkozást, a káros szenvedélyeket és a csomagok ehhez mért feltételeit.

25-35 éves kor
között 12.000-28.000 Ft

36-45 éves kor
között 18.000-36.000 Ft

46-55 éves kor
között 20.000-55.000 Ft

56-65 éves kor
között 56.000 Ft

Miért minket, független pénzügyi tanácsadókat válasszon?
BIZTOS OSZTRÁK HÁTTÉR
A Money&More mögött a bécsi székhelyű Vienna Insurance Group (VIG), Közép-és Kelet Európa egyik legnagyobb biztosítói cégcsoportja áll.
A LEGJOBBAT AJÁNLJUK
Teljes körű termékpalettánk minden élethelyzetre kínál megoldást, mindenkinek a legjobbat. A legjobb pénzintézetekkel és biztosítókkal állunk kapcsolatban, valamint valóban teljes körű pénzügyi tervezést tudunk nyújtani ügyfeleinknek.
BIZTOS OSZTRÁK HÁTTÉR
Egy adott élethelyzetben több jó pénzügyi megoldás is lehetséges. Sokszínű és válogatott termékpalettáról vagyunk képesek pénzügyi igényeire megoldást ajánlani.
Díjmentes és független pénzügyi tanácsadást kínálunk. Jelentkezzen most!
Segítünk Önnek, számíthat ránk! Megkeressük az Önnek legkedvezőbb megtakarításokat.
[quform id=”6″ name=”altalanosurlap”]